Slottsrallyt_inbjudan

Inbjudan till Örbyhus Slottsrally

Lördagen 25:e maj 2024

Det är med största glädje vi inbjuder Er till Örbyhus Slottsrally på Örbyhusdagen lördagen den 25:e maj 2024. Första start 10:02, sista start 12:00. Ni och Era medpassagerare är välkomna till ett trivsamt rally i vackra omgivningar.

Rallyt innehåller teoretiska och praktiska prov och körs på blandat vägunderlag, ca 5 mil. Egen medtagen lunch avnjutes på lämplig, fastställd plats utefter rallyt.

Fika serveras vid start och målgång och ingår i startavgiften som är 250 kr för 2 personer. Övriga kan köpa fika på plats.

Deltagandet är begränsat till 60 fordon av årsmodell 1994 och äldre, vilket innebär att det är först-till-kvarn-principen som gäller.

Anmälan sker på: slottsrally@orbyhus.nu

Vänligen ange: namn, adress, telefon, mail-adress, bilmodell och årsmodell. Efter anmälan skickas information, startnummer och inbetalningskort ut. Har ni önskemål om en tidig eller sen starttid så ange det också, så kommer vi att försöka tillmötesgå era önskemål.

Inbetalning görs till PG 921 36 51 – 4

Vid betalning på plats den 25:e maj tillkommer en avgift på 50 kr, dvs  totalt 300 kr.

Anmälningsavgiften ska vara betald före start.

Frågor besvaras av Eva Bolander på tel: 076-845 20 85

Tävlingsledningen fastställer den officiella prislistan. Pris som ej hämtas ut vid prisutdelningen tillfaller arrangören Örbyhus.nu

Vänligen notera att arrangörerna ej ansvarar för personskador eller fordonsskador i samband med rallyt.

Hjärtligt välkomna!

PS

Har du något som du kan tänka dig att skänkta till prisbordet eller en kompis som kan tänka sig att vara funktionär så meddela oss. Vi tar tacksamt emot all hjälp.

                                                                                                                                                                                                                          DS